Metaalrecycling

Jos Menten Metaalrecycling is een professionele schakel tussen aanbieder en afnemer zowel in binnen- als buitenland. Aan de inkoopzijde werkt Jos Menten nauw samen met toeleveranciers van industriële staal- en metaalafvallen, sloopbedrijven, kleine en grote handelaren, nutsbedrijven, lokale overheden en particulieren. Aan de verkoopzijde is Jos Menten al jarenlang een ideale partner voor zowel ferro en non-ferro producent en gieterijen.

Metalen zijn voor 100% te recyclen. Echter is het van groot belang om dit proces op de juiste manier te organiseren. Door in te kopen bij toeleveranciers van industriële staal- en metaalafvallen, sloopbedrijven, kleine en grote handelaren, nutsbedrijven, lokale overheden en particulieren, fungeert Jos Menten Metaalrecycling als een professionele schakel tussen aanbieder en afnemer zowel in binnen- als buitenland. Ook op gebied van verkoop is Jos Menten al jarenlang een ideale partner voor zowel ferro en non-ferro producenten en gieterijen.

Wij beschikken over uiterst moderne productiemiddelen om de diverse ferro en non-ferro metalen te ver- en bewerken. Ook dankzij onze specialistische knowhow zijn wij het  juiste adres voor metaalrecycling op maat.

Neem met ons contact op voor meer informatie KLIK HIER

Metaalrecycling

In- & Verkoop

Be- & Verwerking

Logistiek & Transport

Op- & Overslag (havenfaciliteiten)

Sloopwerkzaamheden

Laat ons je helpen

Benieuwd naar ons assortiment of heeft u nog vragen? Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.